Førsteholdet

Start 11’eren mod Viborg

Franculino Djú og Charles er en del af den midtjyske startopstilling, der om en time træder ind på MCH Arena for sidste gang i 2023.

04/12/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Med en sejr i Det Midtjyske Derby kan vi overvintre på 1. pladsen, inden landets bedste fodboldrække går i pausetilstand forud for forårssæsonen.

Til at sikre de tre point har Thomas Thomasberg valgt nedenstående startopstilling, hvoriblandt Månedens Unge Spiller i 3F Superliga, Franculino, er iblandt.

Paulinho og Franculino gør rent bord i 3F Superliga-priser

Start XI

Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Ingi Ingason, Mads Bech, Paulinho, Darío Osorio, André Rømer, Kristoffer Olsson, Charles, Franculino Djú, Cho Gue-sung.

Bænken

Oscar Hedvall, Juninho, Lee Han-beom, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Emiliano Martínez, Armin Gigovic, Mikel Gogorza, Ola Brynhildsen.

Følg FC Midtjylland – Viborg FF

Årets sidste kamp spilles kl. 19.00 på MCH Arena. Opgøret kan ses live på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Som altid er det muligt at dykke ned i kampens forløb ved at følge med i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen. Her får du live statistikker som Expected Goals samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play