Førsteholdet

Startopstillingen hjemme mod PAOK

Se de startende 11 til forårspremieren på MCH Arena, hvor græske PAOK er modstanderen i Conference League.

17/02/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Vinterpausen er endegyldigt ovre, og om en times tid gælder det en vigtig opgave for FC Midtjylland i form af knockout-runden i Conference League.

Knockout-runden afvikles over to kampe, hvor returopgøret spilles i Grækenland om en uge. Reglen om udebanemål bruges ikke længere i UEFA’s turneringer. Det er også værd at notere sig, at der ikke er VAR eller Goalline Technology før finalen i Conference League.

Start XI

Elias Olafsson, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Juninho, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Raphael Onyedika, Evander, Gustav Isaksen, Pione Sisto, Junior Brumado.

Bænken

Jared Thompson, Nicolas Beetson, Daniel Høegh, Mads Døhr Thychosen, Paulinho, Max Meyer, Charles, Oliver Sørensen, Oscar Fraulo, Marrony, Victor Lind, Vagner Love.

Hvem er PAOK FC? Et kig på modstanderen

Følg FC Midtjylland – PAOK FC

Der er kampstart på MCH Arena kl. 18.45. Du kan se opgøret på TV2 Sport X og TV2 Play eller følge det i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Samtidig er en god ‘second screen’ matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk, hvor du får masser af fodboldindsigt via live statistik som Expected Goals, Heat- og Touch Maps.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play