Førsteholdet

Startopstillingen i Haderslev

Gustav Isaksen er med fra start, når det om en times tid går løs mod SønderjyskE. Se hele opstillingen her.

13/08/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

For 9. gang på sæsonens første 29 dage skal FC Midtjylland i kamp, men denne gang er bestemt noget særligt. Det er nemlig første gang i halvandet år, at medrejsende midtjyske fans er på plads til at støtte holdet i en udebanekamp.

Den udebanekamp er i Haderslev, og cheftræner Bo Henriksen stiller med nedenstående mandskab. Erik Sviatchenko og Gustav Isaksen er med fra start som de to ændringer fra PSV-kampen.

Start XI

Jonas Lössl, Dion Cools, Erik Sviatchenko, Paulinho, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Evander, Raphael Oneydika, Anders Dreyer, Gustav Isaksen, Junior Brumado.

Bænken

Elias Olafsson, Charles, Nicolas Madsen, Mikael Anderson, Victor Lind, Awer Mabil, Mads Hansen.

Dreyer glæder sig til at spille foran medrejsende fans

Følg SønderjyskE – FC Midtjylland

Der er kampstart kl. 17.30 på Sydbank Park i Haderslev. Hvis du ikke er afsted til kampen, kan opgøret ses direkte på TV3 Max og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Under kampen kan det anbefales at følge med i matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk. Det er en glimrende måde at få mere indsigt i kampen uanset, om du er på stadion eller hjemme. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere og meget mere statistik.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play