Førsteholdet

Startopstillingen til sæsonens første kamp

Der er to debutanter i startopstillingen, når der om en time fløjtes op til sæsonpremieren i 3F Superliga mellem FCM og OB.

16/07/21
Jens Risom
Foto: FC Midtjylland

Henrik Dalsgaard og Raphael Onyedika får debut for FC Midtjylland i kampen mod OB, der begynder kl. 19.00.

På bænken sidder yderligere to mulige debutanter i form af Victor Torp og Elias Olafsson. Det er samtidigt værd at notere sig, at fem i startopstillingen og seks ud af syv på bænken er tidligere akademispillere.

Spillerne bærer sørgebind under kampen for at minde vores tidligere ansatte Ditlev Dohm, som desværre har tabt kampen til kræft.

Start XI

Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Daniel Høegh, Paulinho, Raphael Onyedika, Evander, Nicolas Madsen, Anders Dreyer, Pione Sisto, Junior Brumado.

Bænken

Elias Olafsson, Joel Andersson, Rasmus Nicolaisen, Nikolas Dyhr, Mikael Anderson, Victor Torp, Gustav Isaksen.

Optakt med Høegh: – Fansene kommer til at se et sultent FCM-hold

Følg FC Midtjylland – OB

Det er kl. 19.00, at FC Midtjylland og OB åbner sæsonen på MCH Arena. Opgøret kan ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter, hvis du ikke har billet til kampen.

I matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen kan du se xG-værdier på alle afslutninger og heat- og touchmaps for samtlige spillere live under kampen, så det er en god ‘second screen’ uanset, om du ser kampen på stadion eller derhjemme.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play