Kvindefodbold

Steen Gravgaard før Østerbro: Intens kamp i vente

På lørdag er der lagt op til endnu en spændende kamp i 1. division, når Østerbro IF gæster hjemmebanen i Vildbjerg. Cheftræner Steen Gravgaard forventer et levende opgør.

13/09/24
Maja Christensen
Foto: Susan de Klerk

På lørdag er der atter hjemmekamp på programmet, og der en forventning til, at begge hold går ind til kampen med et klart mål om at dominere spillet.

– Jeg håber på, det bliver en kamp, hvor begge hold gerne vil angribe, og hvor vi kan bevise, hvad vi træner og arbejder på i begge ender af banen, fortæller Steen Gravgaard forud for opgøret.

Med Østerbro IF på tre sejre i træk bliver det ingen nem opgave for FCM. Gæsterne har markeret sig som en seriøs udfordrer til top 4, og det er noget, som trænerstaben er opmærksom på.

– Vi vil forsøge at sætte os på kampen og forhåbentligt skabe chancer, så vi igen kan få gang i målscoren. Men det er også med stor respekt for en modstander, der for alvor har meldt sig ind i kampen om en topplacering, udtaler cheftræneren.

Østerbro IF’s offensiv har vist stærke takter i de seneste kampe, og FCM skal være forberedt på et hold, der gerne vil sætte angrebsspillet op.

– Jeg forventer, at Østerbro gerne vil angribe med mange spillere og forsøge at skabe noget offensivt, fremfor blot at vente på vores fejl. De har x-faktor på deres øverste linje og nogle dynamiske midtbanespillere, vi skal holde øje med, advarer Steen Gravgaard.

For FCM handler det om at være koncentrerede og aggressive både offensivt og defensivt, hvis de skal sikre de tre point.

– Vi skal være ærgerrige og fokuserede gennem hele kampen, for det bliver igen en hård opgave, afslutter cheftræneren. Med begge hold i stærk form er der lagt op til en intens og underholdende eftermiddag.

Startfløjtet lyder lørdag kl. 13.30 på hjemmebanen ved Vildbjerg Sports- og Kulturcenter. Entré koster 25 kroner i indgangen, og der er mulighed for at købe stadionplatte, øl og sodavand.