Førsteholdet

Storkamp med tilskuere: Truppen mod FCK

Torsdag aften gæster F.C. København MCH Arena. Stadion i Herning bliver også gæstet af tilskuere for første gang i lang tid. Se FCM-truppen til kampen her.

21/04/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Opgaverne i Mesterskabsspillet kommer som perler på en snor. Denne gang er modstanderen F.C. København, som FC Midtjylland har slået i de seneste ni hjemmebanekampe i træk.

Hvordan den stime skal fortsættes, kan du læse meget mere om i kampprogrammet, som fortsat udkommer online i resten af sæsonen. Der er som altid optaktsartikler, spændende vinkler og statistikker samt seneste nyt fra akademiet.

Kampprogram: FCM – FCK

Truppen

1. Jesper Hansen
2. Dion Cools
5. Daniel Høegh
6. Joel Andersson
7. Pione Sisto
10. Evander
11. Awer Mabil
14. Alexander Scholz
26. Lasse Vibe
29. Paulinho
34. Mikael Anderson
36. Anders Dreyer
38. Frank Onyeka
40. Jens-Lys Cajuste
45. Gustav Isaksen
46. Japhet Sery Larsen
49. Jonas Lössl
74. Junior Brumado

Sory Kaba og Erik Sviatchenko er i karantæne til opgøret mod FCK, mens Paulinho, Daniel Høegh og Lasse Vibe er i kamptruppen igen.

Fans betyder alt

Følg kampen

FC Midtjylland – F.C. København sparkes i gang torsdag aften kl. 20.15 på MCH Arena. Hvis du ikke har billet til kampen, kan opgøret ses direkte på TV3+ og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Uanset om du er på stadion eller i stuen, er matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk en glimrende måde at få mere indsigt i kampen. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play