Klubben

Tag med Black Wolves på udebanetur til Feyenoord

Torsdag den 13. oktober spiller vi på udebane mod Feyenoord i Europa League, og her kan du sammen med fanklubben Black Wolves og andre FCM-fans komme med på en fed udebanetur.

09/09/22
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Vores officielle fanklub Black Wolves arrangerer bustur uden overnatning til udekampen i Europa League mod Feyenoord, når vi spiller i Rotterdam torsdag den 13. oktober kl. 18.45.

Har du ikke været med på en europæisk udebanetur før, så er det måske nu, du skal prøve det. Det er ofte rigtig fede ture sammen med andre FCM-fans med gode oplevelser og fremtidige venskaber til følge. Black Wolves står for hele turen, og du kan se program, priser og muligheder for tilmelding nedenfor.

Program for turen

Onsdag den 12. oktober
Kl. 19.00: Afgang fra MCH Arena

Torsdag den 13. oktober
Kl. 10.00: Ankomst til Feyenoord
Kl. ??.??: Prematch i Rotterdam (afventer yderligere info)
Kl. ??.??: Fælles afgang mod stadion (afventer yderligere info)
Kl. 18.45: Kampstart mellem Feyenoord og FC Midtjylland
Kl. 21.00: Afgang mod MCH Arena

Fredag den 14. oktober
Kl. 12.00: Forventet ankomst til MCH Arena

Udover afgangstid fra MCH Arena er alle tider vejledende.

Priser

Pris for medlemmer af Black Wolves: 999 kr. inkl. kampbillet
Pris for ikke-medlemmer af Black Wolves: 1.299 kr. inkl. kampbillet

Er du ikke allerede medlem af Black Wolves, kan du med fordel melde dig ind. Det koster kun 200 kr. om året, og du får dermed turen til 1.199 kr. Derudover kan du fremadrettet via dit medlemskab spare penge på kommende udebaneture, drikkevarer i Black Wolves-loungen på MCH Arena m.m.

Tilmelding

Du tilmelder dig turen hos Black Wolves via linket nedenfor. Sidste frist for tilmelding er søndag den 9. oktober kl. 18.00. Har du spørgsmål til turen, kan du kontakte Black Wolves på bus@black-wolves.com.

Tilmeld dig her