Akademiet

Talentfuld forsvarsspiller underskriver første kontrakt

Den unge forsvarsspiller, Albert Lodberg, har skrevet under på sin første akademikontrakt med FC Midtjylland.

10/01/23
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

En ung, talentfuld forsvarspiller, som både kan spille centralt og på siden, har skrevet under på sin første kontrakt med FCM.

15-årige Albert Lodberg kom til det midtjyske for et halvt år siden fra AC Horsens, og han har sidenhen bevist sig i en sådan grad, at han nu har skrevet under på sin første aftale med klubben.

– Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med Albert, som er en klog, velovervejet forsvarsspiller, der er meget nysgerrig omkring sin udvikling. Han er teknisk god og har en fin fart. Samtidig er han rolig og gør sine ting ordentligt, hvorfor han over tid også vil gøre spillerne omkring sig endnu bedre, siger akademichef Flemming Broe.

Det unge forsvarstalent, som er en fast del af klubbens U17-hold, udtrykker ligeledes glæde over den første underskrift, der længe har været en målsætning.

– Der ligger en masse hårdt arbejde bag det her, og derfor er det utroligt stort for mig at skrive under på min første kontrakt.

– Mit første indtryk af FC Midtjylland er rigtig godt. Det hele er meget professionelt, og der er høj kvalitet både uden for og på træningsbanen. Samtidig har jeg fået nogle gode holdkammerater og dygtige trænere, siger Albert Lodberg, som desuden er søn til førsteholdets assistenttræner og tidligere Superligaspiller Niels Lodberg.

Albert Lodberg ser nu frem til at tage næste skridt i sin udvikling som fodboldspiller.

– Nu vil jeg blive ved med at arbejde hårdt, så jeg kan fortsætte min udvikling og få en masse spilletid, lyder det fra den unge forsvarsspiller.

Fra FC Midtjylland skal der lyde et stort tillykke med kontrakten til Albert Lodberg.