Førsteholdet

Thomasberg blåstempler indsatsen

Thomas Thomasberg ser flere positive ting i dagens 2-2'er på Right to Dream Park.

27/07/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det blev endnu en målrig affære, da FC Nordsjælland og FC Midtjylland lørdag eftermiddag tørnede sammen på kunstgræstæppet i Farum. Mandskaberne delte i porten med to mål hver.

Alt om dagens kamp: Statistikker, gennemgang og andre detaljer

Cheftræner Thomas Thomasberg så flere positive ting fra sit mandskab, som holdt dagens værter nede på et minimum antal chancer med kun to skud på mål.

– Jeg synes, vi kom frem til et fornuftigt antal muligheder og chancer, og forudsætningerne herovre var gode i dag, selvom vi desværre ikke tog nok vare på dem til at tage alle tre point. Men jeg er glad for den indsats, vi lagde for dagen

– Vi havde godt fat i deres offensiv, og vi stod godt, når de kom ud af vores pres. Samtidig havde vi fornuftigt fat i bolden, og vi fik sat vores egen offensiv fint op med Aral (Simsir, red.) ude på siden, mens Chili og Oliver (Chilufya og Sørensen, red.) gik ind centralt for at udligne det område, hvor de normalt har flere spillere end os, siger cheftræneren.

Thomas Thomasberg deler roser ud til sin trup, hvor særligt Oliver Sørensen naturligvis skiller sig ud med to scoringer.

– Du kan altid regne med Olivers fysiske indsats, og han er en topspiller i forhold til den del af spillet både defensivt og offensivt. I starten under mig havde han svært ved at score mål, men i sidste sæson, særligt i efteråret, kom han op på et godt antal scoringer.

– Vi så det med to mål i dag, og jeg tror godt, vi kan regne med, at der kommer mere fra ham.

Tre udekampe i sæsonindledningen er nu overstået med uafgjort i Aarhus og Farum samt 0-3-sejren i Andorra.

Lige om hjørnet venter tre hjemmekampe. Onsdag får vi besøg af UE Santa Coloma til returopgøret i Champions League-kvalifikationen, inden AaB og Vejle gæster MCH Arena i 3F Superliga.