Førsteholdet

Thomasberg efter CL-remis: Vi skal angribe i returen

Thomas Thomasberg ser fortsat gode muligheder for videre avancement, og FC Midtjylland kommer til at angribe i returen, fortæller cheftræneren.

22/08/24
Jesper Hvid
Foto: Daniel Stentz

Første opgør i playoff-runden til Champions League endte 1-1. Efter kampen talte Thomas Thomasberg på det efterfølgende pressemøde, hvor cheftræneren kiggede tilbage på de 90 minutter.

Helt lige før returen trods chancer til mere

– Udgangspunktet er dårligere, end da vi gik i gang i dag, så på den måde er det selvfølgelig skuffende. Det er ikke skuffende at producere rigtig mange chancer og ramme træværket tre gange. Effektiviteten udeblev, så på den konto er vi ærgerlige over resultatet, fortalte Thomasberg og talte derefter om FCM’s mange chancer:

– I dag drejer det sig om ti centimeter en tre-fire gange. Det drejer sig om et par redninger, som deres målmand laver, og en af dem tror jeg også, at han vifter op på overliggeren. Det havde været noget andet, hvis vi ikke var kommet frem til de chancer.

– Jeg så et hold, der hele tiden arbejdede for at producere noget, og i størstedelen af kampen gjorde vi det også.

Frem mod returopgøret er cheftræneren fortrøstningsfuld.

– Lige nu pakker vi kampen væk, fordi der er en opgave mod Sønderjyske på lørdag, men når vi kommer efter den, så skal vi ud for at angribe returen. Der er stadigvæk gode muligheder for at gå videre, udtalte Thomasberg og fortsatte:

– Vi vil tage derned og angribe kampen. Jeg var ikke overrasket over, hvad de kom med, det vidste vi godt – hårdt arbejde og organisation. Mod Ferencvaros havde vi et rigtig godt udgangspunkt i returen. Men nu skal vi derned for at angribe kampen, ligesom vi gjorde i dag. Nu ved vi, at vi også skal have et resultat med hjem.

Returkampen spilles onsdag den 28. august, men inden da venter Sønderjyske Fodbold i 3F Superliga. Opgøret spilles lørdag på MCH Arena.