Førsteholdet

Thomasberg: Ikke det rigtige punktum på en god træningslejr

Thomasberg om den netop overståede træningslejr og generalprøve-nederlaget til SK Sturm Graz.

14/07/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

I en tæt dyst mod de østrigske double-vindere, SK Sturm Graz, tabte FC Midtjylland lørdag generalprøven forud for den nye sæson med 3-1.

Kort efter slutfløjt satte Thomas Thomasberg ord på de 3 x 45 minutter samt den seneste uges træningslejr på østrigsk grund.

– Vi fik ikke sat det punktum, vi rigtig gerne ville have haft. Vi synes, der er blevet arbejdet godt med en masse ting både på og udenfor banen, men vi havde håbet på, at det skulle sluttes bedre af resultatmæssigt.

– Men vi fik mange spillere i kamp og set nogle af de ting, vi har arbejdet på hernede. Der er ting, der kan og skal gøres bedre, men der er absolut også ting, vi kan bygge videre på. Vi er altid trætte af at tabe fodboldkampe, og derfor havde vi håbet på mere.

– Vi ser tilbage på en uge, hvor mange spillere har fået mange minutter. Det er vigtigt, fordi der venter rigtig mange kampe på kort tid.

– Nu bliver det endnu mere kampfokus; dagen før kamp, dagen efter kamp. Vi skal hele tiden gøre os klar til de her opgaver, mens vi samtidig sørger for at træne de spillere, der ikke spiller så meget, så vi kan bygge på dem og sikre, at de er klar til, når der bliver brug for dem, siger Thomasberg.

Sæsonpremieren finder sted på fredag i Aarhus med kampstart kl. 18.00. Der er allerede solgt tæt på 800 billetter til away-afsnittet, og ønsker du at tage med, kan du læse mere nedenfor.

Første awaytur i 24/25