Hoffenheim og Viborg
Billetsalget er startet

Klubben

Tim Sparvs All Star-hold

Tim Sparv sætter sit personlige FC Midtjylland All Star-hold baseret på finnens seks sæsoner i klubben.

06/09/24
Alexander Walther Petersen
Foto: Ritzau Scanpix

I anledning af FC Midtjyllands 25-års jubilæum bringer vi i løbet af året interviews med en række udvalgte spillere, som har haft stor betydning for klubben, kulturen og de sportslige resultater.

Anden udgave af artikelserien er en snak med finske Tim Sparv, som var i klubben fra 2014-2020. Han ser tilbage på tiden i FC Midtjylland – og hvilken rolle klubben har spillet for hans karriere og liv.

Tim Sparv med nostalgisk tilbageblik: FCM var med til at ændre min fodboldopfattelse

I forlængelse af interviewet har Tim Sparv sat et personligt FC Midtjylland All Star-hold, du kan dykke ned i her.

  • Målmand: Jesper Hansen

– Jesper er en erfaren målmand, der altid har været en vindertype og en god respekteret holdspiller. Jeg husker ham for at være en keeper med mange spidskompetencer i buret.

  • Højre back: Kristian Bach Bak

– Kristian Bach Bak er og bliver en ægte klubmand, som altid gik altid forrest. Derudover var han en meget nærværende spiller og en dejlig fyr at være sammen med.

  • Midterforvarer: Markus Halsti

– Halsti var rigtig god på bolden og altid rolig. Han er også en landsmand og god ven personligt, som jeg har kontakt med i dag.

  • Midterforsvarer: Jim Larsen

– Jim havde en masse power, var stærk i duellerne både offensivt og defensivt og bidrog altid med en god fysik.

  • Venstre back: Filip Novák

– Filip havde særlig evne til at score mål og komme med frem fra backen. Det er klart det offensive, man husker ham bedst for. Desuden er han en fin fyr, og vi har en god relation uden for banen.

  • Central midtbane: Kaan Kairinen

– Kaan er min 6’er på holdet. En fantastisk spiller, som aldrig slog igennem i FCM, men som nu er en vigtig spiller for Sparta Prag, hvor jeg har æren af at træne ham.

  • Central midtbane: Petter Andersson

– Petter og jeg har både en FCM- og FC Groningen-fortid, hvorfor jeg kender ham ret godt. Han var en god spiller på bolden, dygtig i én mod én-duellerne og en rigtig holdspiller.

  • Central midtbane: Jakob Poulsen

– Jakob var anfører i størstedelen af min tid i klubben. Han var en vigtig faktor på dødboldene, var god med bolden og havde et suverænt overblik.

  • Højre angriber: Rilwan Hassan

– Med Rilwan på holdet fik man altid en disciplineret arbejdsindsats. Han var et energibundt både på og uden for banen, dygtig teknisk og havde altid et blik for sine medspillere.

  • Central angriber: Morten ’Duncan’ Rasmussen

– ’Duncan’ kunne score mål, var god i hovedspillet og stod altid de rigtige steder i feltet. Derfor er han fortsat Superligaens mest scorende spiller i historien.

  • Venstre angriber: Sylvester Igboun

– Igboun havde en masse power og var altid ærgerrig. Han kunne desuden score mål og indgik i en stærk nigeriansk duo med Rilwan Hassan.