Førsteholdet

Truppen til pokalkampen mod AaB

I aften står den på Sydbank Pokalen i Herning, når AaB gæster MCH Arena i 4. runde. Bo Henriksen har udtaget 19 spillere til kampen.

28/10/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjylland står i 4. runde af Sydbank Pokalen overfor AaB hjemme på MCH Arena.

4. runde er den sidste runde i turneringen, som afvikles over en enkelt kamp, og det betyder, at vinderen skal findes i aften, hvorfor forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence kan komme i spil i tilfælde af uafgjort efter 90 minutter.

Det er en opgave, som FCM-lejren tager meget seriøst, fordi ambitionen er at gå hele vejen og vinde titlen. Læs mere om det i optakten med Kristian Bach Bak.

– Pokalturneringen er en kæmpe prioritet for os

19 spillere er udtaget til aftenens opgør, hvorfor en enkelt spiller sorteres fra kamptruppen inden kampstart.

Truppen

1. Jonas Lössl
16. Elias Olafsson

2. Dion Cools
6. Joel Andersson
14. Henrik Dalsgaard
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
44. Nikolas Dyhr
50. Hosine Bility
73. Juninho

7. Pione Sisto
10. Evander
24. Oliver Sørensen
35. Charles
37. Raphael Onyedika
45. Gustav Isaksen
54. Oscar Fraulo

48. Mads Hansen
53. Victor Lind

Daniel Høegh sidder ude i de kommende uger med den skade, han pådrog sig mod SønderjyskE, mens Junior Brumado ikke bliver klar på denne side af landskampspausen. Marrony og Jens-Lys Cajuste er endnu ikke fit til at komme i kamp.

Følg FC Midtjylland – AaB

Pokalkampen på MCH Arena fløjtes i gang kl. 19.45, og du kan fortsat nå at sikre dig plads på lægterne. Alternativt kan opgøret ses direkte på TV3+ og Viaplay eller følges i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Se program og køb billet

Hvis det lykkedes FCM at slå AaB, står den på kvartfinale i december. Der er lodtrækning umiddelbart efter kampen i nedtaktsstudiet på TV3+.