Førsteholdet

Truppen til returen mod Benfica

Tirsdag kl. 19.45 venter returopgøret i Champions League-kvalifikationens 3. runde, når SL Benfica gæster Cepheus Park i Randers.

09/08/22
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

I aften finder returkampen mod Benfica sted. Sidste uges opgør i Lissabon endte med en 4-1-sejr til portugiserne, hvorfor der skal en historisk præstation til for at sikre videre avancement i Champions League-kvalifikationen.

Formår FCM ikke at vinde med minimum tre mål, træder holdet ind i Europa League-gruppespillet. Det er tredje europæiske gruppespil på samme antal år.

– Benfica er værdifuld læring før europæisk gruppespil

Forud for opgøret har trænerteamet udtaget 23 spillere. Værd at bemærke er, at Evander er med igen for første gang siden den skade, brasilianeren pådrog sig den 19. juli mod AEK Larnaca.

Truppen

4. Stefan Gartenmann
6. Joel Andersson
7. Pione Sisto
9. Sory Kaba
10. Evander
11. Gustav Isaksen
14. Henrik Dalsgaard
15. Raphael Onyedika
16. Elias Olafsson
17. Mads Døhr Thychosen
18. Edward Chilufya
24. Oliver Sørensen
26. Pablo Ortiz
28. Erik Sviatchenko
29. Paulinho
30. Mark Ugboh
31. David Ousted
35. Charles
36. Anders Dreyer
44. Nikolas Dyhr
53. Victor Lind
73. Juninho
74. Júnior Brumado

Følg FC Midtjylland – SL Benfica

Returopgøret mellem FCM og Benfica spilles kl. 19.45 på Cepheus Park i Randers. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay eller følges i tekst og billeder via FC Midtjyllands Twitter.

Som altid er det muligt at dykke ned i kampens forløb ved at følge med i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen. Her får du live statistikker som Expected Goals samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play