Førsteholdet

UEL: Åbningskamp mod Ludogorets på MCH Arena

Kampprogrammet for gruppespillet i Europa League er offentliggjort. Vi starter på hjemmebane mod Ludogorets den 16. september kl. 18.45.

28/08/21
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

Gårsdagens lodtrækning til gruppespillet i UEFA Europa League placerede FC Midtjylland i gruppe F sammen med Braga, Crvena Zvezda og Ludogorets, og nu er kampprogrammet offentliggjort.

Vi åbner gruppen hjemme på MCH Arena mod bulgarske Ludogorets torsdag den 16. september kl. 18.45, hvorefter der venter en tur til Portugal, hvor Braga er modstanderen i anden runde. I gruppens sidste kamp møder vi Ludogorets i Bulgarien torsdag den 9. december kl. 21.00.

Kampprogram

Matchday 1
FC Midtjylland – PFC Ludogorets
Torsdag den 16. september kl. 18.45

Matchday 2
SC Braga – FC Midtjylland
Torsdag den 30. september kl. 21.00

Matchday 3
FC Midtjylland – FK Crvena Zvezda
Torsdag den 21. oktober kl. 18.45

Matchday 4
FK Crvena Zvezda – FC Midtjylland
Torsdag den 4. november kl. 21.00

Matchday 5
FC Midtjylland – SC Braga
Torsdag den 25. november kl. 18.45

Matchday 6
PFC Ludogorets – FC Midtjylland
Torsdag den 9. december kl. 21.00

Information om billetter

Konkret information om billetter til Europa League-kampene følger på vores platforme i næste uge. Sæsonkortholdere (både Premium og Standard) vil have forkøbsret på billetterne, og et løssalg vil ske herefter. Vi gør dog opmærksom på, at det grundet UEFA-krav ikke er muligt at være sikret sin normale plads som sæsonkortholder.

Til kampe i europæisk regi er der kun siddepladser, og vi afventer fortsat UEFA, om der må være udebanefans til kampene.