Akademiet

Venstrebenet stopper underskriver akademiaftale

Den venstrebenede forsvarsspiller, Mikkel Egholm Madsen, skriver under på en akademikontrakt med FC Midtjylland. Lær ham bedre at kende her.

03/07/24
FC Midtjylland
Foto: FC Midtjylland

Det 15-årige forsvarstalent, Mikkel Egholm Madsen, med en fortid i Ikast FC skriver under på sin første akademiaftale i FC Midtjylland.

Talentet glæder sig over at kunne sætte flueben ud for en stor målsætningen, og nedenfor sætter han ord på milepælen.

Hvorfor har du valgt FC Midtjylland?

– Det her er utroligt stort for mig, fordi det er noget, jeg har arbejdet hårdt for at opnå. Jeg er både stolt og glad over at kunne skrive under på min første aftale, indleder Mikkel.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Jeg ønsker at forbedre mit spil med begge ben, særligt mit højreben, og så vil jeg gerne kunne tage mere ansvar på bolden, særligt i opbygningsspillet.

Har du nogle drømme/ambitioner længere ude i fremtiden?

– En af mine drømme er at blive en del af førsteholdet i FC Midtjylland, mens jeg længere ude i fremtiden har en drøm om at spille på det danske landshold.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Mit store idol, som jeg tager meget inspiration fra, er Cristiano Ronaldo. Det skyldes, at han har en stor passion for fodbold og en disciplin, der stadig gør, at han kan spille på det højeste niveau.

Akademichef Flemming Broe siger følgende om Mikkel Egholm Madsen:

– Mikkel er en træningsparat, dygtig forsvarsspiller, som altid kommer med en hårdhed i sine dueller. Han er både målrettet og lærevillig samt teknisk dygtig.

– Nu glæder vi os over, at Mikkel har skrevet under på sin første kontrakt, og så starter arbejdet for at tage det næste skridt som fodboldspiller. Vi glæder os til at følge ham, fortæller Flemming Broe.

Mikkel Egholm Madsen er desuden tvillingebror til Lasse Egholm Madsen, der ligeledes har skrevet under på sin første akademikontrakt.