Førsteholdet

– Vi skal være klar og forberedt på dem

Lørdagens udebane er et svært sted at spille, men hvis holdet går korrekt ind til opgaven, er der noget at hente, fortæller Oliver Sørensen.

27/07/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Lørdag ruller bolden igen. Denne gang på Right to Dream Park i Farum, hvor FC Nordsjælland er modstanderen.

Et sted, hvor flere målrige, afgørende kampe mellem de to mandskaber gennem årene har fundet sted.

– Det er et svært sted at spille. I de to kampe, vi havde der sidste år, havde vi det svært i store perioder. Vi skal være klar og forberedt på den måde, de spiller på, siger Oliver Sørensen og fortsætter:

– Omvendt har vi vist før, at vi kan komme tilbage, hvis vi kommer bagud, og vi tror fuldt og fast på, at vi kan vinde, men man skal være klar fra start.

Som altid, når der venter kampe på kunstgræs, trænede holdet fredag på Ikast Stadion, hvor underlaget er selvsamme. Og Oliver Sørensen og co. er da også bevidste om hvilken oplevelse, der venter.

– Man kan godt mærke forskel, men det er sådan, det er. Bolden løber hurtigere, og man står fast på en anden måde, og det skal man være klar til.

– Det er det samme, når man spiller i Silkeborg, og vi ved, hvad vi går ind til, siger den tidligere akademispiller, som til slut sætter et par ord på sæsonstarten:

– Jeg ser den lidt blandet. Jeg synes godt, vi kan blive bedre. 1. halvleg i Aarhus var skidt, men derefter har vi spillet tre okay halvlege, synes jeg. Men vi kan spille meget bedre end det, vi har gjort, både hver især som enkelt spiller og som hold, og jeg håber og tror på, at vi ser et endnu bedre Midtjylland-hold i weekenden.

Der er kickoff i Farum kl. 16.00. Ønsker du at tage med over Storebælt og støtte holdet, kan du læse mere her.