Førsteholdet

– Vigtigt med en sejr

Dagens matchvinder Bozhidar Kraev og cheftræner Brian Priske sætter ord på kampen mod Randers. Det vigtigste var de tre point.

26/09/20
Jens Risom
Foto: Getty Images

Lørdag bød på 3F Superligafodbold, da Randers FC gæstede MCH Arena. Her blev det til en 1-0-sejr på baggrund af en stærk arbejdsindsats.

Det enlige mål kom allerede efter seks minutter, da Bozhidar Kraev modtog bolden inde i feltet, hvor han rundede en forsvarsspiller og sendte kuglen i nettet.

– Jeg forsøger at finde de positioner inde i feltet, hvor jeg kommer lidt bagfra. Det er nærmest mit ’trademark’. I dag var timingen god, og jeg er glad for at score, fortæller Bozhidar Kraev om sin kampafgørende scoring.

Rodet 2. halvleg

Midtbanespilleren oplevede en kamp, der ikke vil blive husket for sin spillemæssige kvalitet, men han fremhæver vigtigheden af sejren.

– Der var for lidt tid, hvor vi spillede fodbold og for meget tid, der gik med indkast, dødbolde og spilstop. Det var i hvert fald ikke en smuk kamp for tilskuerne, men det var vigtigt med en sejr, og det tager vi med os videre, lyder det fra matchvinderen.

FC Midtjylland havde seks ændringer i startopstillingen i forhold til kampen i Prag tidligere på ugen, og det havde også indflydelse på kampens forløb ifølge cheftræner Brian Priske.

– Det blev lidt mere rodet i 2. halvleg, og det er der flere årsager til. Selvfølgelig betyder det noget, at der er et par nye drenge, som lige skal finde sig selv og hinanden inde på banen. Der er den udfordring, som vi har lige pt. i forhold til, at der bliver skiftet lidt i startopstillingen, bemærker Brian Priske.

Arbejdsindsatsen var til gengæld mere end tilfredsstillende, og det var cheftræneren glad for at se.

– Drengene arbejder hårdt for hinanden, og det er det vigtigste. Det er altid godt at se. Flere spillere kommer ind og giver et godt indtryk, så det tager vi med i bagagen sammen med de tre point, pointerer cheftræneren.

Næste opgave for FC Midtjylland er på onsdag, når Champions League-skæbnen skal afgøres mod Slavia Prag hjemme på MCH Arena.