Akademiet

Youth League mod Benfica: Info om gratis entré og TV

Akademiets hovedsponsor IT Relation har sørget for gratis adgang for alle til U19-holdets kamp mod SL Benfica i Youth League. Kampen spilles på onsdag kl. 14.00 og vises på TV3 Sport og Viaplay.

28/02/22
Jens Risom
Foto: Nicolai Berthelsen

For tredje gang i træk er FC Midtjylland blandt Youth League’s 16 bedste hold, og i de to foregående udgaver af ungdommens Champions League er det blevet til en plads i kvartfinalen.

Nu jagter U19-holdet endnu en kvartfinaleplads, når Benfica er modstanderen i 1/8-finalen. Kenneth Andersens mandskab er nået dertil via sejre over Rosenborg, Trabzonspor og Club Brugge.

1/8-finalen afgøres over én kamp, og FC Midtjylland har hjemmebanefordel i opgøret, der spilles i Ikast på onsdag kl. 14.00. Her tager FCM mod portugisiske SL Benfica, som hentede 15 point og sluttede på førstepladsen foran Dynamo Kiev, FC Barcelona og Bayern München i efterårets Youth League-gruppespil.

Det er ikke første gang, at Benfica gæster FC Midtjylland. Tilbage i 2017 vandt portugiserne over FCM i straffesparkskonkurrence i Youth League, og de gik hele vejen til finalen med et hold, der talte navne som Ruben Dias og Joao Felix. De har været i finalen i den prestigefyldte ungdomsturnering i 2014, 2017 og 2020.

Gratis adgang til kampen i Ikast

IT Relation, som er hovedsponsor for FC Midtjyllands akademi, sørger for gratis entré til den store kamp mod Benfica.

Opgøret fløjtes i gang onsdag kl. 14.00, og dørene på EDC Arena åbner kl. 12.50. Der er et begrænset antal siddepladser på tribunen, som fordeles efter “først til mølle”-princippet. Alternativt er der overdækkede ståpladser over sektionerne med siddepladser, og der er øvrige ståpladser bag begge mål.

Vi håber at se mange tilskuere på lægterne til den internationale ungdomskamp, som kan sende FC Midtjylland videre til kvartfinalen i Youth League.

Hvis du ikke har mulighed for at være på stadion i Ikast, sendes kampen direkte på TV3 Sport og Viaplay.

Følg FC Midtjylland – SL Benfica

  • Onsdag den 2. marts kl. 14.00 på EDC Arena i Ikast (dørene åbner kl. 12.50)
  • Gratis adgang
  • Siddepladser efter “først til mølle”-princippet og derefter ståpladser
  • TV: TV3 Sport og Viaplay